Distribution

innovative løsninger

Læs mere om hvad vi har hjulpet vores kunder med indenfor distribution

MES system uden licens restriktioner

Et emballeringsselskab ønskede fleksibilitet og økonomi for sine emballage løsninger, hvilket forårsagede, at store standard software løsninger var afvist. AN GROUP udviklede og implementerede et specifikt og fleksibelt system med den ønskede MES-funktionalitet uden begrænsninger, der er forårsaget af licenser.

værdikæde optimering

En skandinavisk kunde indenfor posttjenesteindustrien havde brug for et salgs-, produktions-, distributions- og samordningssystem for at opgradere deres forretning. AN GROUP leverede dette system integreret med den lokale IT-arkitektur (masterdata, organisationsstruktur, salg og rapportering). Det nye system understøtter bedre salgsplanlægning, en mere effektiv produktion og sporing af ordrer.

Produktionsplanlægning og eksekvering

For en Nordeuropæisk kunde har AN GROUP udarbejdet et avanceret planlægnings- og eksekveringsværktøj til admail, der er i stand til at kontrollere og kombinere individuelle admail-sæt med individuelt tryksager. Projektet omfatter udvikling/tilpasning af bundtemaskiner, et produktionsstyringssystem (collating, stacking, bundling) og et avanceret produktionsplanlægningsværktøj.

Integration og supervision

For Chicago Tribune og LA Times udviklede AN GROUP et generelt integrations- og overvågningssystem til deres mail lokale. Systemet interfaces til administrative systemer til ordreoptegnelser, planlægningssystem og printstyringssystem til udveksling af produktionsordrer. Tre forskellige typer distributionsplaner overføres til en række forskellige realtidsstyringssystemer og markeringssystemer fra forskellige leverandører.

Distributionsplanlægning

For et ledende skandinavisk distributionsselskab udførte AN GROUP analyse, specifikation, design og udvikling af et system til distributions planlægning og produktion af individuelt emballeret tryksager. Systemet bruger ordreoptegnelser og dynamiske distributionsruter til at planlægge og udføre produktion af forskelligt indhold fra råmaterialer til palletisering. Systemet håndterer en ugentlig produktion på op til 10 millioner individer, der er sammenpakket og adresseret.

Planlægningsværktøj til distribution af print

For at muliggøre de luxembourgske posttjenester at udnytte deres emballagelinjer bedre, udviklede AN GROUP et planlægningsværktøj med integration til SPS TMS-systemet (pakkestyringssystem). Baseret på bestillingsdata fra salgsordningerne genereres emballage lister og overføres til emballage linjer. AN GROUP udviklede dette system, der omfatter import af ordreoptegnelser, dispositionsforslag til produktionslinjen og overførsel til SPS TMS-systemet. Produktionens udførelse er kontrollerbar ud fra et sæt konfigurerbare regler.