Manufacturing Execution System

Manufacturing Execution Systems (MES) anvendes til at styre og drive omdannelse af råvarer til færdige varer. MES gør det muligt at få et dybere indblik i de nuværende forhold og derved give information om optimering og forbedring af produktionen. MES er et informationssystem, der forbinder, overvåger og styrer komplekse produktionssystemer og datastrømme. Hovedformålet med MES er at sikre en effektiv gennemførelse af fremstillingsvirksomheden og forbedre produktionen. AN GROUP har mange års erfaring med design, udvikling og implementering af produktionsstyringssystemer til nogle af de største produktionsselskaber i Danmark og i udlandet. Vi har udviklet kontrolsystemer til en bred vifte af forskellige produktionstyper indenfor farmaceutisk og fødevareindustrien.

shutterstock_421484053

ÉN ENKELT OG EFFEKTIV LØSNING

AN GROUP har udviklet og implementeret MES løsninger til nogle af Danmarks største virksomheder. Vi besidder alle kvalifikationer og kompetencer internt, da vi er uafhængige af leverandører. Derfor kan vi hjælpe dig fra designfasen til gennemførelse. På den måde sørger vi for, at fremstillingsprocessen håndteres bedst muligt. Vi lægger stor vægt på at sikre overholdelse af krav fra standarder samt retningslinjer såsom:

  • ISA S88 til batch kontrol systemer
  • ISA S95 for Manufacturing Execution System (MES) og system integration
  • MESA (Manufacturing Enterprise Solutions Association) funktionelle krav til MES
  • GAMP (Good Automated Manufacturing Practice)

Når du implementerer et MES/MIS- eller batchkontrolsystem, der er designet, udviklet og implementeret af AN GROUP, vil din organisation opleve optimeret produktionsydelse, herunder produktion i overensstemmelse med retningslinjer og formler, hvilket resulterer i ensartede produkter. Vi vil hjælpe dig med at få et bedre overblik over, hvordan produktionen af et givet færdigprodukt er udviklet og give tilsyn med den aktuelle status (realtidsovervågning) i produktionen. Du vil modtage en kvalificeret integration for administrative systemer, som typisk omfatter automatisk overførsel af ordre og produktinformation samt rapportering af igangværende og færdigproduktion.

SPORBARHED

AN GROUP har løst sporbarhedsproblemer i medicinalindustrien og fødevareindustrien i årevis. Vi leverer alt fra konsulentydelser til fuldt implementerede sporingssystemer. Sporbarhed er ikke kun et spørgsmål om at overholde lovkravene, men giver også mange muligheder for at optimere virksomhedens drift. Når sporbarhed og mærkning er optimalt styret, er virksomheden i stand til at minimere de omkostninger, der er nødvendige for mulige produktudtagninger fra markedet.

 

AN GROUPs løsninger er baseret på gældende lovgivning og krav til sporbarhed inden for den enkelte industri. Vi vurderer mulighederne og løsningerne sammen med kunden for at levere det bedste resultat. Vi er med til at give et bedre overblik over produktionsfasen og hvordan forbedringer kan opnås. Derudover har vi tilbudt vores kunder et bedre planlægningsgrundlag og optimering af batchstørrelser og logistik. Vi har forbedret kvalitetsstyring ved at kassere lavkvalitetspartier, inden de går ind i en række færdige produkter.